O nama

 Dobrodošli na stranice očne protetike “Dr Popijač” doo.

Očna protetika “Dr Popijač” doo postoji od 1995 godine. Do sada smo izradili više od 3500 plastičnih očnih proteza po mjeri.

Naše ideje vodilje su visoka razina profesionalnosti, topao ljudski pristup i beskompromisno inzistiranje na kvaliteti. Svoj posao obavljamo po najvišim standardima, koristeći najkvalitetnije materijale. Svakom pacijentu posvećujemo se individualno i zadovoljstvo pacijenta nam je vrlo važno.
Protetiku je osnovao dr med Slavko Popijač. Dr Popijač je diplomirao na Medicinskom fakultetu u Zagrebu, gdje je i specijalizirao oftalmologiju. Ima preko trideset godina radnog iskustva u oftalmologiji, te oko 20 godina u očnoj protetici. Član je Hrvatskog oftalmloškog društva. Svoje znanje kontinuirano unapređuje kroz stručne edukacije kako bi održao visoku razinu profesionalnosti. Redovito sudjeluje na stručnim sastancima i kongresima, te objavljuje radove u stručnim i popularnim časopisima.

Najdragocjenija iskustva za očnu protetiku stekao je tijekom Domovinskog rata i nakon njega, kada se susretao sa teškim povredama očiju i sa problemima pacijenata koji su trebali očnu protezu kakva se u Hrvatskoj nije mogla nabaviti. Takvu je situaciju prepoznao kao osobni izazov te je 1995.g osnovao prvu hrvatsku očnu protetiku.

Prije osnivanja očne protetike Dr. Popijač stekao je bogato iskustvo u Općoj bolnici Varaždin, gdje i dalje radi kao specijalist oftalmolog. Osim njegove struke, u protetici mu je pomogao i njegov osobni hobi, slikarstvo, kroz koji je razvio osjećaj za estetiku. Nekoliko godina radio je sam, te je osobno izradio blizu 2000 plastičnih očnih proteza po mjeri. Svoje znanje i iskustvo prenio je na mladog nadarenog protetičara Alena Kovačića, koji će nastaviti tu djelatnost u 21. stoljeću.

 

Kako do nas

Očna protetika se nalazi u zgradi Doma zdravlja Varaždin, odmah preko puta željezničkog kolodvora, te 10 minuta hoda od autobusnog kolodvora.

Izrada i hosting: Orbis.hr