O nama

Dobrodošli na stranice Očne protetike “Dr Popijač” doo.

Očna protetika “Dr Popijač” doo djeluje od 1995 godine. Do sada smo izradili oko 5 000 plastičnih očnih proteza po mjeri (svibanj 2020 god).

Naše ideje vodilje su visoka razina profesionalnosti, topao ljudski pristup i beskompromisno inzistiranje na kvaliteti. Svoj posao obavljamo po najvišim standardima, koristeći najkvalitetnije materijale. Svakom pacijentu posvećujemo se individualno i zadovoljstvo pacijenta nam je vrlo važno.
Protetiku je osnovao dr med Slavko Popijač, secijalist oftalmologije. Najdragocjenija iskustva za očnu protetiku dr Popijač je stekao tijekom Domovinskog rata i nakon njega, kada se susretao sa teškim povredama očiju i sa problemima ljudi koji su trebali očnu protezu kakva se u Hrvatskoj tada nije mogla nabaviti. Takvu je situaciju prepoznao kao osobni izazov te je 1995.g osnovao prvu hrvatsku očnu protetiku.

U tome  mu je pomogao i njegov osobni hobi, slikarstvo, kroz koji je razvio osjećaj za estetiku. Nekoliko godina radio je sam, te je osobno izradio blizu 2000 plastičnih očnih proteza po mjeri. Svoje znanje i iskustvo prenio je na mladog nadarenog protetičara Alena Kovačića, koji nastavlja tu djelatnost u 21. stoljeću.

Kako do nas

Očna protetika se nalazi u zgradi Doma zdravlja Varaždin, odmah preko puta željezničkog kolodvora, te 10 minuta hoda od autobusnog kolodvora.

Izrada i hosting: Orbis.hr